Ridläger & Hästkollo

Vi har dag-hästkollo för barn från 4 år och uppåt.
Hästkollot bedrivs i samarbete med Linda Pettersson / Linda and the ministars.
Vi delar upp barnen i mindre grupper utifrån kunskapsnivå, så alla kan vara med! De allra minsta bör dock ha en förälder på plats under dagen.

Vi rider, kör häst och vagn och har teori. Vi har även några roliga tävlingar, bla avslutas veckan med en hopptävling kl 14:00 på torsdagen (som föräldrar gärna får vara med och heja på).

Hästkollot är Måndag-Torsdag 9:00-15:00.
I priset ingår lunch och mellanmål.

Hjälm och säkerhetsväst finns att låna på gården.

Vi har hästkollo under  påsklovet, höstlovet, och vissa sommarlovsveckor.
Se kalendern för aktuella veckor.

Anmälan till hästkollo sker till ridskolan@ridklubbenmulen.se
Ange barnets namn, ålder och kunskapsnivå, samt vilken vecka ni önskar.

Ridläger sommaren 2021

FRÅN OCH MED LÖRDAGEN 24/4 KL. 08:00 ÄR DET MÖJLIGT ATT BOKA LÄGERPLATSER HOS OSS PÅ SKUTANS GÅRD.
BOKNING SKER VIA MAIL TILL: ridskolan@ridklubbenmulen.se

VID BOKNING ANGE:
1.Vilken lägervecka som önskas
(Avser bokningen vecka 29, ange även vilket av de två parallella lägren som önskas)
2.Barnets för- och efternamn
3.Barnets personnummer
4.Förälders för- och efternamn
5.Förälders telefonnummer under lägerperioden
6.Evetuella matallergier

På grund av den rådande pandemisituationen har vi i år tyvärr färre platser än vanligt att erbjuda. Platserna fördelas i den ordning mail inkommer till oss. Om ni har möjlighet att delta under flera olika veckor ökar chansen att få en plats. Ange i så fall vilka veckor ni har möjlighet att delta. Bokningar som inkommer före lördagen 24/4 kl 08:00 är inte gällande. Observera att det finns två parallella läger med olika kunskapsnivåer under vecka 29, var noga med att anmäla till rätt läger.

ALLMÄNNA BOKNINGS/AVBOKNINGSREGLER
Lägren är öppna för alla under 18 år. Tänk på att vi på grund av Coronarestriktioner tyvärr inte kan tillåta att föräldrar är med på gården under lägerdagarna, och att vi alla behöver göra det vi kan för att hålla avstånd till varandra. Därför är det viktigt att alla barn som deltar klarar av att vara ensamma en hel dag på gården, sköta toalettbesök, påklädning, lunchbestyr mm. På vissa läger behöver man rida på en viss nivå, detta för att både ert barn och andra ska få en optimal lägervecka.

BOKNINGEN ÄR BINDANDE
Betalning för platsen skall vara oss tillhanda SENAST 1/5. Om detta ej skett förlorar man sin plats. Avvakta bekräftelse på att ni fått en plats innan inbetalning. Betalning sker till BG 5900-3491 Ange barnets för-och och efternamn samt vilken lägervecka och lägertyp som avses.

AVBOKNING/ÅTERBETALNING
Vid sjukdom/skada som medför att man ej kan delta på lägret gäller följande: Fram till 1 vecka före aktuell lägerstart är det möjligt att avboka sin plats mot uppvisande av läkarintyg. Avgiften återbetalas med ett avdrag om 500kr i administrationsavgift. Från och med 1 vecka före lägerstart samt under pågående läger återbetalas inget, på grund av att vi inte har möjlighet att ta in en ersättare för platsen med så kort varsel.

PÅ GRUND AV RÅDANDE CORONARESTRIKTIONER FÅR MAN RÄKNA MED ATT ALLA AKTIVITETER SKER UTOMHUS
Även måltider intas utomhus, om inte läget hinner förändras innan lägerstart. Kläder efter väder, extra ombyte medtas.

LÄGER-ALTERNATIV:
I samtliga läger ingår lunch och mellanmål.

VECKA 28 HÄSTKOLLO
4 dagar måndag-torsdag 9.00-15.00
Vi rider, kör häst och vagn, umgås med gårdens övriga djur, har teori och roliga små tävlingar. Lägret avslutas med en lättsam hopptävling på torsdagen. Öppet för alla oavsett kunskapsnivå att boka. Barnen delas upp i grupper om 10 utifrån sin kunskapsnivå.
Pris 3000kr

VECKA 29 HOPPLÄGER MEDEL
6 dagar måndag-lördag 9.00-15.00
Läger med mer fokus på ridningen, både hoppning och markarbete, uteritt. Under veckan har vi en grillkväll, och i samband med den en övernattning på gården (OM coronarestriktionerna tillåter det när lägret inträffar). Lägret vänder sig till dem som kommit längre i sin ridutbildning. (Man behöver vara säker och helt självständig i sin ridning för att få en bra upplevelse av detta läger.)
Pris 4500kr

VECKA 29 HOPPLÄGER AVANCERAD
6 dagar måndag-lördag 9.00-15.00
Läger med inriktning på hoppning och markarbete. Uteritt med bad om vädret tillåter. För de som rider på högst nivå. Under veckan har vi en grillkväll, och i samband med den en övernattning på gården (OM coronarestriktionerna tillåter det när lägret inträffar). Lägret vänder sig till dem som har mycket god ridvana och helt behärskar hästen, både på volten och under uteritter.
Pris 4500kr