Ridläger & Hästkollo

Vi har dag-hästkollo för barn från 4 år och uppåt.
Hästkollot bedrivs i samarbete med Linda Pettersson / Linda and the ministars.
Vi delar upp barnen i mindre grupper utifrån kunskapsnivå, så alla kan vara med! De allra minsta bör dock ha en förälder på plats under dagen.

Vi rider, kör häst och vagn och har teori. Vi har även några roliga tävlingar, bla avslutas veckan med en hopptävling (som föräldrar gärna får vara med och heja på).

Hjälm och säkerhetsväst finns att låna på gården.

Vi har hästkollo under påsklovet, höstlovet, och vissa sommarlovsveckor.
Håll utkik på Facebook och här nedan för aktuella lägerveckor och fullständig information för varje läger.

__________________

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR - SOMMARLOVSLÄGER 2022

Med glädje kan vi meddela att vi inom kort kommer att släppa platserna till årets sommarlovs läger.
* DEN 1 April 2022 Kl 8:00 öppnar anmälan endast för medlemmar.
* Den 7 april 2022 kl 8:00 öppnar anmälan för icke medlemmar.
Platserna kommer att fördelas utifrån datum och tid då mailet skickats till oss. Anmälan som sker tidigare är inte giltig.

ANMÄLAN
Anmälan sker endast via mail till: Ridskolan@ridklubbenmulen.se
VID BOKNING ANGE:
1. Vilken lägervecka som önskas
2. Barnets för- och efternamn
3. Barnets personnummer
4. Förälders för- och efternamn
5. Förälders telefonnummer under lägerperioden
6. Eventuella matallergier

Bokningen är bindande! Inom 1 vecka efter att mail har kommit till oss kommer ni att få en bekräftelse av oss via mail, och efter det kan betalningen göras.

BOKNINGSREGLER
Lägren är öppna för alla under 18 år. För att så många som möjligt ska få chansen att delta på ett läger är det under den första veckan ENDAST TILLÅTET ATT BOKA ETT LÄGER PER BARN. Vissa läger har en nivågräns. Detta för att samtliga deltagare ska få ut så mycket som möjligt av sin lägervecka. För att ta reda på vilken nivå ens barn rider på kan man logga in på horsemanager och titta under "mina grupper", där står det.

BETALNING
Betalning för platsen skall vara oss tillhanda SENAST 1/5 samt en kopia på betalningen ska ha skickats på mail till ridskolan@ridklubbenmulen.se samma datum. Om detta ej skett förlorar man sin plats.
Betalning sker till BG 5900-3491. Ange barnets för-och och efternamn samt vilken lägervecka som avses.

AVBOKNING/ÅTERBETALNING
Vid sjukdom/skada som medför att man ej kan delta på lägret gäller följande: Fram till 1 vecka före aktuell lägerstart är det möjligt att avboka sin plats mot uppvisande av läkarintyg. Avgiften återbetalas med ett avdrag om 500kr i administrationsavgift. Från och med 1 vecka före lägerstart samt under pågående läger återbetalas inget, på grund av att vi inte har möjlighet att ta in en ersättare för platsen med så kort varsel.

----- Kläder efter väder, extra ombyte medtas.
----- I samtliga läger ingår lunch och mellis.

LÄGERALTERNATIV

* VECKA 24
Antal platser: 30 platser
Tid: Måndag-torsdag 9.00-15.00
Nivå: Öppet för alla att boka. Barnen delas upp i grupper om 10 utifrån sin kunskapsnivå.
Pris: 3000kr
Vi rider, kör häst och vagn, umgås med gårdens övriga djur, har teori och roliga små tävlingar. Lägret avslutas med en hopptävling på torsdagen, och prisutdelning med gofika till alla ungdomar och familjer.

* VECKA 25
Pris: 3000kr

Vi rider, kör häst och vagn, umgås med gårdens övriga djur, har teori och roliga små tävlingar. Lägret avslutas med en hopptävling på torsdagen ,och prisutdelning med gofika till alla ungdomar och familjer.
OBS: Minst 5 deltagare för att lägret ska genomföras.

DRESSYRLÄGER (5 platser kvar)
Pris: 4500kr

Läger med mer fokus på ridningen inom dressyren. Vi lär oss att rida igenom hästen. Övar skänkelvikningar mm. En dag rider vi iväg och badar med hästarna och äter lunch. Vi tömmkör & lär oss longera. Stallsysslor och sköta utrustning. Under veckan har vi en grillkväll, och i samband med den en övernattning på gården. Vi avslutar med en dressyrtävling och gofika till alla ungdomar och familjer.

* VECKA 26

HOPPLÄGER (FULLBOKAT)
Pris: 4500kr

Läger med mer fokus på ridningen, både hoppning och markarbete. En dag rider vi iväg och badar med hästarna och äter lunch. Vi tömmkör & lär oss longera. Stallsysslor och sköta utrustning. Under veckan har vi en grillkväll, och i samband med den en övernattning på gården. På fredag avslutas lägret med en hopptävling, och prisutdelning med gofika till alla ungdomar och familjer.

* VECKA 27
Pris: 3000kr

Vi rider, kör häst och vagn, umgås med gårdens övriga djur, har teori och roliga små tävlingar. Lägret avslutas med en hopptävling på torsdagen, med prisutdelning och gofika till alla ungdomar och familjer.
OBS: Minst 5 deltagare för att lägret ska genomföras.

DRESSYRLÄGER (6 platser kvar)
Pris: 4500kr

Läger med mer fokus på ridningen inom dressyren. Vi lär oss att rida igenom hästen. Övar skänkelvikningar mm. En dag rider vi iväg och badar med hästarna och äter lunch. Vi tömmkör & lär oss longera. Stallsysslor och sköta utrustning. Under veckan har vi en grillkväll, och i samband med den en övernattning på gården. Vi avslutar fredagen med en dressyrtävling och gofika till alla ungdomar med familjer.

* VECKA 28
HÄSTKOLLO (10 platser kvar)

OBS: Minst 5 deltagare för att lägret ska genomföras.

HOPPLÄGER (2 platser kvar)

* VECKA 29
HOPPLÄGER (FULLBOKAT)

DRESSYRLÄGER (FULLBOKAT)

OBS: Minst 5 deltagare för att lägret ska genomföras.

VI SER VERKLIGEN FRAM EMOT ATT FÅ TILLBRINGA NÅGRA HÄRLIGA LÄGERVECKOR TILLSAMMANS MED ERA BARN!
Följer era hundar med till stallet vid hämtning och lämning ska dom alltid vara kopplade och dom får inte vara i stallet eller på något sätt skrämma eller jaga våra smådjur!
Hälsningar Linda, styrelsen och personalen